top of page
  • otoPARS

Boyasız Göçük Düzeltme, Kaporta Boyaya Göre Gerçekten Rakiplerinden Daha Çevreci mi?


Günümüz dünyasında, çevre sağlığı ve sürdürülebilirlik giderek artan bir endişe haline geliyor. Her yerdeki insanlar, yeniden kullanılabilir pipetler satın almaktan diyetlerini değiştirmeye kadar hayatlarını daha çevreci hale getirmek için çabalıyor. Söz konusu yaşadığımız gezegen olduğunda hepimiz şu ya da bu şekilde bir fark yaratabiliriz - bu çevre dostu araba göçük düzeltme yöntemleri şeklinde olsa bile.


Göçük hasarı veya benzeri bir işlem için boyasız göçük düzeltme düşündünüz mü? Araba hasar onarımı söz konusu olduğunda, rakiplerine karşı iyi durumda.


Boyasız Göçük Düzeltme Doğası gereği Daha Çevrecidir

Arabanızdaki göçükleri tamir etme şeklinizin çevreyi etkileyeceğini düşünmüyor olabilirsiniz. Belki bir kişinin alışkanlıklarının o kadar da büyük bir fark yaratmayabileceğini düşünüyorsunuz. Ancak, bu farkı yaratabilen birçok insanın kolektif çabasıdır ve her şey herkesin üzerine düşeni yapmasıyla başlar. Boyasız göçük düzeltme, araba tamiriniz söz konusu olduğunda bu kısmı yapmanın harika bir yoludur, çünkü:


● Zehirli kimyasallar kullanmaz. Diğer araba göçük düzeltme yöntemleri, ezikleri düzeltmek için boya ve macun kullanır. Bu, zaman içinde tekrar tekrar yapıldığında, çevreye yabancı kimyasallar getirebilir ve doğal ekosistemleri bozabilir. Boyasız göçük düzeltme ise bu tür kimyasallar kullanılmadığı için çevreye zarar verme riski en aza indirilir.


● Daha az elektrik kullanır. Boyasız göçük düzeltmede kullandığımız aletlerin birçoğu manuel güç gerektirir, yani elle çalıştırılabilirler. Bu, arabanızı tamir etmek için gereken elektriği azaltabilir, bu da sizin ve çevre için daha fazla tasarruf anlamına gelir. Bu bir kazan-kazan!


● Mümkün olduğunca aracınızın çoğunu kurtarmaya çalışıyoruz. Boyasız göçük düzeltme teknisyenleri ekonomik durumunuza saygılı olma eğilimindedir; genellikle aracınızın mümkün olduğu kadar çok eski parçasını tutmaya çalışırlar ve söz konusu parçanın tamamen değiştirilmesini tercih etmek yerine ezikleri nazikçe masaj yaparak gidermeyi tercih ederler. Bu size para kazandırırken aynı zamanda daha düşük çevresel etki anlamına da gelir, çünkü araba parçaları yapmak doğal kaynaklar gerektirir.



Yüksek Kaliteli Boyasız Göçük Düzeltme için PARS ile İletişime Geçin

Harika çalışanlar, sizin için harika hizmet demektir. Boyasız göçük düzeltme hakkında daha fazla bilgi edinmek veya randevu almak istiyorsanız, şimdi bizi 0216 455 0606 numaralı telefondan arayın.

Göçük mü var? PARS Boyasız Göçük Düzeltme burada!

İstanbul Ataşehir 0216 455 06 06

instagram: https://www.instagram.com/parsgocukduzeltme

Son Yazılar

Hepsini Gör

En İyi Rötuş Yöntemi: Çelik Rötuş ile Çizik Giderme

Arabanızda bir çizik fark etmekten daha kötü bir şey yoktur. Sadece aracınızın genel estetiğine zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda daha fazla soruna yol açabilir. Bu yüzden en kısa sürede tamir etmen

Dolu Hasarı Aracın Değerini Ne Kadar Düşürür?

Hangi boyuttaki dolunun araçta nasıl bir hasara yol açtığını merak ediyor musunuz? Dolu yağışının araçlara zarar vermesinin net bir boyutu yok. Genellikle, üc santimetre veya bir lira dolu boyutu arab

bottom of page