top of page
  • otoPARS

Boyasız Göçük Düzeltme Ne Tür Göçükleri Düzeltebilir?


Boyasız Göçük Düzeltme Ne Tür Göçükleri Düzeltebilir?

Yani arabanızda bir göçük var. Sorun değil, herkes onları alır! Bir başkasının dikkatsiz sürüşü, beklenmedik bir dolu fırtınası veya özellikle keskin bir kayayla basit bir şans karşılaşması olsun, yoldaki hemen hemen her araçta bir noktada göçük olacaktır.


Ancak bu, eziklerin özellikle güzel olduğu anlamına gelmez! Birçok araç sahibi, göçüklerini bir an önce gidermek ve arabalarını fabrika çıkışına geri döndürmek ister. Ne de olsa arabanız, eviniz dışında sahip olabileceğiniz en büyük varlıklardan biridir. Tabii ki onunla ilgilenmek istiyorsun!


Göçük düzeltme dünyası göründüğü kadar kolay değildir. Arabanızın göçüklerini gidermek için ekonomik ve hızlı yöntemler ararken, boyasız göçük düzeltme olarak bilinen bir tekniğe rastlamış olabilirsiniz. Bu teknikle ilgili çevrimiçi bilgi azdır, bu nedenle tüm çabalarınıza rağmen, bu araba göçük düzeltme yönteminin aracınız için neler yapabileceğini merak ediyor olabilirsiniz.


Boyasız Göçük Düzeltmenin Neleri Düzeltebileceği Teknisyene Bağlıdır

Hemen hemen her işte olduğu gibi, boyasız göçük düzeltme bir beceridir. Herkes internetten boyasız göçük onarım seti satın alıp kendine teknisyen diyebilirse de, tekniğin gerçek potansiyelini gerçekten ortaya çıkarmak için çok çalışmak, eğitim almak ve sektörde sürekli çalışmak gerekir.


PARS Boyasız Göçük Düzeltme olarak, çalışanlarımızın yetenekleriyle gurur duyuyoruz ve göçük düzeltme becerilerini geliştirmeye çalışıyoruz. Azimli ve yenilikçi teknisyenlerimiz aşağıdakileri sağlama konusunda yeteneklidir:



● Dolu hasarı onarımı. Bu çok yaygın olaydan kaynaklanan eziklerin giderilmesine yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.


● Kapı vurukları. Hepimiz bunu yaptık: başkasının arabasının çok yakınına park edip arabamızın kapısını diğer arabaya vurduk. Aracın boyasında herhangi bir hasar olmadığı sürece boyasız göçük düzeltme teknisyenlerimiz bu göçükleri kolaylıkla tamir edebilirler.


● Temelde akla gelebilecek herhangi bir göçük. Boyasız göçük düzeltmeyi bir zanaat ve ticaret olarak görüyoruz. Bu nedenle, daha büyük ve daha karmaşık göçükleri düzeltmek için becerilerimizi geliştirmek için sürekli çalışıyoruz. Buruşuk bir dış yüzeyden basit bir dolu hasarı onarım işine kadar her şeyin üstesinden gelebiliriz.


Ezik var mı? PARS Boyasız Göçük Düzeltme burada!

İstanbul Ataşehir 0216 455 06 06

instagram: https://www.instagram.com/parsgocukduzeltme

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

En İyi Rötuş Yöntemi: Çelik Rötuş ile Çizik Giderme

Arabanızda bir çizik fark etmekten daha kötü bir şey yoktur. Sadece aracınızın genel estetiğine zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda daha fazla soruna yol açabilir. Bu yüzden en kısa sürede tamir etmen

Dolu Hasarı Aracın Değerini Ne Kadar Düşürür?

Hangi boyuttaki dolunun araçta nasıl bir hasara yol açtığını merak ediyor musunuz? Dolu yağışının araçlara zarar vermesinin net bir boyutu yok. Genellikle, üc santimetre veya bir lira dolu boyutu arab

bottom of page