top of page
  • otoPARS

Boyasız Göçük Düzeltmenin Kısa Tarihçesi


Boyasız Göçük Düzeltmenin Kısa Tarihçesi


Çoğu zaman, bir şeyin tarihini öğrenirken, onun için tamamen yeni bir takdir kazanırız ve çoğu zaman, tarih önyargılara meydan okuyabilir. Boyasız göçük düzeltme bu kuralların bir istisnası değildir. Örneğin, bazı insanlar tekniğin yeni, test edilmemiş bir araba tamir yöntemi olduğunu düşünüyor, ancak bu doğru değil. Boyasız göçük düzeltme, neredeyse otomobillerin seri üretimi kadar uzun bir süredir yaklaşık yarım asırdır kullanılmaktadır.


Birçok Hikaye, Tek Teknik


Boyasız göçük düzeltmenin Avrupa'da, özellikle Almanya'da başladığı genel olarak kabul edilmektedir. Mercedes ve BMW gibi üst düzey araç üreticilerinin, montaj hattındayken araçlardaki küçük kusurları onarmanın bir yolunu istediği söyleniyor. Yüksek güçlü floresanlar, onlara arabanın kaplamasında ince ezikler açmaları için ihtiyaç duydukları ışığı vermiş olabilir.


PARS boyasız göçük düzeltme olarak tekniğin Türkiye'de öncüsü olmamızdan dolayı mutluyuz.


İstanbul'da Boyasız Göçük Düzeltme servisi mi arıyorsunuz?


Boyasız göçük düzeltmenin püf noktası verimli ve zamanında olmak; bunu halletmek için işin ehline aracınızı getirin. İşinin ehli mobil boyasız göçük düzeltme teknisyenlerimizle PARS Boyasız Göçük Düzeltme olarak yanınızdayız! 0216 455 06 06 numaralı telefondan bizi arayın.

Son Yazılar

Hepsini Gör

En İyi Rötuş Yöntemi: Çelik Rötuş ile Çizik Giderme

Arabanızda bir çizik fark etmekten daha kötü bir şey yoktur. Sadece aracınızın genel estetiğine zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda daha fazla soruna yol açabilir. Bu yüzden en kısa sürede tamir etmen

Dolu Hasarı Aracın Değerini Ne Kadar Düşürür?

Hangi boyuttaki dolunun araçta nasıl bir hasara yol açtığını merak ediyor musunuz? Dolu yağışının araçlara zarar vermesinin net bir boyutu yok. Genellikle, üc santimetre veya bir lira dolu boyutu arab

bottom of page