top of page
  • otoPARS

En İyi Rötuş Yöntemi: Çelik Rötuş ile Çizik Giderme

Arabanızda bir çizik fark etmekten daha kötü bir şey yoktur. Sadece aracınızın genel estetiğine zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda daha fazla soruna yol açabilir. Bu yüzden en kısa sürede tamir etmeniz gerekiyor. Görünüşe göre, bir arabanın boyasına rötuş yapmak uzmanlık gerektiriyor.


Ancak, uygun boya rötuş adımlarını takip etmemek, görünür darbeleri ortaya çıkarabilir; aracınızın o alanı, aracınızın geri kalanıyla uyumsuz ve uyumsuz görünecek ve potansiyel olarak hasarın daha da belirgin hale gelmesine neden olacaktır. Bunu önlemek için, araba boyası hasarını bir profesyonel servise yaptırmalısın. PARS olarak bu çelik rötuş ile çizik giderme hizmeti veriyoruz.


Hasarın Değerlendirilmesi

Araba boyası hasarını rötuşlamaya başlamadan önce, önce doğru değerlendirildiğinden emin oluruz. Hasara yakından bakarız ve bunun ne kadar büyük veya küçük bir proje olacağını değerlendiriz.


Kullanılan Malzemeler


Çelik Spatula

Fazla boya ve macun sökücü

Sertleştirici

Tek kullanımlık havlular

Eldivenler

Pasta Cila Makinesi ve malzemeleri


Boyanın Eşleştirilmesi

Bu sürecin bir diğer önemli adımı da, aracınıza özel boya kodu aracılığıyla boya rengini eşleştirilmesi. Bunu yapmanın birkaç yolu var. Bunun bir yolu, sürücü tarafındaki kapıdaki vb yerdel, etiketi bulmaktır. Diğer bir yolu ise yakın rengin profesyonel boya firmasınca ayarlanmasıdır.


Rötuşun Yapılması

Çizik giderilecek alanın etrafı kağıt bant ile kapatılır ve aracın boyası çizik alana sürülür. Sürülen boya teknisyenin belirlediği oranda sertleştirici vb. malzemeler ile düzenlenmiştir. Boya çelik spatula ile sürülür. Taşan yerler solüsyonlar ile temizlenir.


Daha sonra sürülen boya kurumaya bırakılır. Kuruduktan sonra pasta cila yapılır. Bu işlem çizik olabildiğince düzelene kadar tekrar edilir.


Finişin Yapılması

İşlem bittiğinde pasta cila yapılır ve araç hazırdır.


Çelik Rötuş ile Çizik Giderme için PARS ile İletişime Geçin

Harika çalışanlar, sizin için harika hizmet demektir. Çelik rötuş çizik giderme hakkında daha fazla bilgi edinmek, fiyat veya randevu almak istiyorsanız, şimdi bizi 0216 455 0606 numaralı telefondan arayın.

Araçta çizik mi var? PARS burada!

İstanbul Ataşehir 0216 455 06 06

instagram: https://www.instagram.com/parsgocukduzeltme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Dolu Hasarı Aracın Değerini Ne Kadar Düşürür?

Hangi boyuttaki dolunun araçta nasıl bir hasara yol açtığını merak ediyor musunuz? Dolu yağışının araçlara zarar vermesinin net bir boyutu yok. Genellikle, üc santimetre veya bir lira dolu boyutu arab

bottom of page