top of page
  • otoPARS

İstanbul Anadolu Yakası Boyasız Göçük Düzeltme deyince tabii ki PARS Ataşehir!


PARS olarak biz, çalışanları konusunda en titiz olan şirketlerin en iyi hizmeti sunan şirketler olduğuna inanıyoruz. Ne de olsa, günün sonunda işçilerin kendileri, kabul gören bir iş yeri ve iş kültürü geliştiren ve belirli bir şirketin kalbi ve ruhu olan müşterilerle günlük olarak etkileşime girer.


Bu nedenle kimi işe alacağımız konusunda çok seçiciyiz - tabii ki sektöre özgü nedenlerin yanı sıra. Boyasız göçük düzeltme söz konusu olduğunda, sahaya girmek kolaydır. Örneğin, herkes çevrimiçi olarak bir kit sipariş edebilir ve kendisine teknisyen diyebilir. Yine de, teknikte profesyonel olarak pratik yapmak için gerçekten yeterince iyi olmak gerçek cesaret ve gerçek özveri gerektirir.


Tabii ki, boyasız göçük düzeltme alanında kariyer yapmak için gereken tek şey bu değil ve kesinlikle PARS'ta çalışmak için gerekenlerin hepsi bu değil. Aşağıda, çalışanlarımıza uyguladığımız katı standartları ve yeni bir işe alımda neleri arayabileceğimizi tartışıyoruz.


PARS'ta Önce Müşteri Gelir

Evet herzaman! Bazı işletmeler aynı fikirde olmasa da, biz yine de "müşteri her zaman haklıdır" anlayışına bağlı kalıyoruz ve müşterilerimizin memnuniyetini öncelik listemizin en başına koymak için çalışıyoruz. Şirketimiz, yalnızca esnaf olarak yetenekli ve el işlerini mükemmelleştirmek için sayısız saat pratik yapmış, aynı zamanda bir müşteriyi kapıdan nasıl memnun göndereceğini de bilen teknisyenler arıyor.


● Genellikle olumlu kişiler olan göçük hasar onarım uzmanları | Hepimiz işte sorunlarla karşılaşırız; bu nedenle, herkes için çok önemli bir beceri, onlarla nasıl başa çıkılacağını öğrenmektir. Bu, özellikle daha büyük ve daha kötü ezikleri düzeltmek için sürekli olarak motive ettiğimiz PARS çalışanı için geçerlidir. Ayrıca, bir müşteriyi gülümsetmekten daha iyi hissettirmenin daha iyi bir yolu yoktur.


● Organize araba göçük düzeltme uzmanları | Kontrol altında tutulması gereken tüm araç ve bilgilerle, organizasyon becerilerinin burada bir gereklilik olmasına şaşmamalı! Aletleri hazır değilse ve hızlı çalışamıyorsa, herhangi bir esnaf müşteriyi memnun etmekte zorlanır.


● Servis odaklı dolu göçük onarım teknisyenleri. Günün sonunda boyasız göçük düzeltme bir ticaret olduğu kadar bir hizmettir. Sektörde, tutkularını uygulamaktan tatmin bulmaları kadar başkalarına da yardımcı olmak için yetenekli profesyoneller arıyoruz.


Yüksek Kaliteli Boyasız Göçük Düzeltme için PARS ile İletişime Geçin

Harika çalışanlar, sizin için harika hizmet demektir. Boyasız göçük düzeltme hakkında daha fazla bilgi edinmek veya randevu almak istiyorsanız, şimdi bizi 0216 455 0606 numaralı telefondan arayın.

Göçük mü var? PARS Boyasız Göçük Düzeltme burada!

İstanbul Ataşehir 0216 455 06 06

instagram: https://www.instagram.com/parsgocukduzeltme

Son Yazılar

Hepsini Gör

En İyi Rötuş Yöntemi: Çelik Rötuş ile Çizik Giderme

Arabanızda bir çizik fark etmekten daha kötü bir şey yoktur. Sadece aracınızın genel estetiğine zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda daha fazla soruna yol açabilir. Bu yüzden en kısa sürede tamir etmen

Dolu Hasarı Aracın Değerini Ne Kadar Düşürür?

Hangi boyuttaki dolunun araçta nasıl bir hasara yol açtığını merak ediyor musunuz? Dolu yağışının araçlara zarar vermesinin net bir boyutu yok. Genellikle, üc santimetre veya bir lira dolu boyutu arab

bottom of page