top of page
  • otoPARS

Boyasız Göçük Düzeltme Neden İdeal?

Boyasız göçük düzeltme (kısaca PDR), dolu hasarını, aracınızdaki ezikleri, göçükleri ve kırışıklıkları düzeltmenin çevre dostu ve ekonomik bir yoludur. Bu nedenle Pars Göçük Düzeltme'nin küçük ezikleri ve sıyrıkları onarmak için tercih ettiği yöntemdir. Boyasız göçük düzeltme hızlı ve etkilidir, işlem tamamlandığında aracınızdaki hasar görünmez hale gelir!


Aşağıda, boyasız göçük düzeltmenin faydalarına daha derinlemesine bir bakış ve daha geleneksel yöntemlerle bir karşılaştırma yer almaktadır. Daha da fazlasını öğrenmek istiyorsanız, bugün Pars Boyasız Göçük Düzeltme ile iletişime geçin. Aracınızın gövdesinin yeniden eskisi gibi olmasına yardımcı olmak için buradayız.


Boyasız Göçük Düzeltmenin Avantajları

Boyasız Göçük Düzeltme aracınızın piyasa değerinin korunmasına yardımcı olur.

Daha geleneksel araç göçük düzeltme yöntemlerinde, aracın yüzeyindeki kusurları kapatmak için boya veya başka bir dolgu maddesi kullanılır. Bu nedenle, leke hiçbir zaman fiilen sabitlenmez, sadece gizlenir. Boyasız göçük düzeltme ise aksine onarıcıdır; Dikkatli ve hassas yöntemlerimiz aslında göçüğü arabanın gövdesinin içinden dışarı doğru iter. Orijinal boya bu nedenle bozulmaz.


Boyasız Göçük Düzeltme Ekonomik, Verimli ve Çevrecidir

Zamanınızın önemli olduğunu anlıyoruz. Tamir için bir araca sahip olmak, işe gitme, market alışverişi yapma ve modern hayatın gerektirdiği diğer her şeyi yapma yeteneğinizi etkiler. Ayrıca, geleneksel onarım yöntemlerinin kullandığı kapsamlı işçilik ve malzemeleri ödeyecek paranız olmayabilir.


Boyasız göçük düzeltme bu iki sorunun da çözümü. Hızlı bir geri dönüş süresi vardır; uzmanlarımız, hasarın arka tarafındaki çentiği dışarı iter ve pahalı boyalarla uğraşmak yerine özel olarak yerleştirilmiş bir dizi itme uygular. İşi birkaç saat içinde bitirebiliriz.


Araba göçük onarım hizmetlerimiz de çevrecidir - birçok otomobil boyasında yaygın olarak bulunan zehirli kimyasalların hiçbirini kullanmazlar. Yöntemlerimiz de hızlı olduğu için daha az elektrik tüketiyor ve çevreye verilen zararı minimuma indiriyoruz.


Yakınınızdaki Boyasız Göçük Düzeltme Servisi

Arabanız yakın zamanda bir darbe aldıysa, onarım randevusu ayarlamak için bugün Pars Boyasız Göçük Düzeltme ile iletişime geçin. İstanbul anadolu yakasında hizmet veriyoruz ve dolu hasar onarımlarından çarpışma sebebiyle oluşan göçüklere kadar her tür göçük ile ilgileniyoruz. Arabanızın yeniden yeni gibi görünmesini sağlamaya kendini adamış yenilikçi bir şirketiz.



Son Yazılar

Hepsini Gör

En İyi Rötuş Yöntemi: Çelik Rötuş ile Çizik Giderme

Arabanızda bir çizik fark etmekten daha kötü bir şey yoktur. Sadece aracınızın genel estetiğine zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda daha fazla soruna yol açabilir. Bu yüzden en kısa sürede tamir etmen

Dolu Hasarı Aracın Değerini Ne Kadar Düşürür?

Hangi boyuttaki dolunun araçta nasıl bir hasara yol açtığını merak ediyor musunuz? Dolu yağışının araçlara zarar vermesinin net bir boyutu yok. Genellikle, üc santimetre veya bir lira dolu boyutu arab

bottom of page